Montrose Place Apartments 3 & 5

LTS was awarded the contract to fit out two properties into residential units in this conversion in London’s Belgravia.

Studio Indigo was the architect for the apartment 3 and tailored the original fit out to the client’s exact specifications.

Intricate detailing of fibrous work, lighting, joinery and stonework were all critical aspects to the project’s success and carried out to very high standards by the LTS team.

For apartment 5, LTS worked closely with Weldon Walshe Architects, to ensure the client’s requirements for a high-quality finish were met. A great feature of the property was the coffered ceilings which allowed for vertical, rather than horizontal, fan coil units and the lighting systems, to be almost hidden from view. A sound-proof audio visual room was also included, along with subtly-fitted storage and a lift shaft serving the apartment from the main lobby downstairs.